هنگامی که یو پی اس های بدون ترانس تولید شدند توانستند که جایگاه مناسبی را در بازار بدست آورند و شاید این مسئله به نظر برخی از شما دوستان باعث ضربه زدن به بازار یو پی اس های با ترانس باشد. باید بگوییم که در مقایسه طراحی یو پی اس بدون ترانسفورماتور با ترانسفورماتور مواردی وجود دارد که می تواند به شما ثابت کند هر یک از این یو پی اس ها جایگاه خاصی دارند و در مواقع مورد نیاز به درستی از هریک از آن ها استفاده می شود.
باید بگوییم که در طراحی سیستم یو پی اس یک ترانس داخلی وجود دارد که برای فناوری اینورتر قدرت مورد استفاده می باشد.
ساختار ابتدای یو پی اس اینگونه بوده است که اساس یکسو کننده ها، تریستورهای کنترل شده با سیلیکون بود تا خروجی موج سینوسی را از طریق فیلتر قابل توجه تولید کند.
شاید ندانید که دستگاه یو پی اس هنگام تامین از Dc خاموش نمی شود و با توجه به این مسئله که سرعت سوئیچینگ دستگاه های قدرت کم است، نیاز است یک ترانسفورماتور برای تولید شکل موج مورد نظر انتخاب و استفاده شود.
کم کم با پیشرفت فناوری و تکنولوژی ترانزیستورها برای تامین و خاموش شدن به گونه ای طراحی شدن که نیاز به مدارهای اضافی نداشته باشند.
بنابراین برای کمک به افزایش پیدا کردن ولتاژ خروجی مربوط به دستگاه یو پی اس جهت تامین بار بحرانی نیاز به ترانسفورماتور می باشد.
حتما این سوال برای شما دوستان عزی هم پیش آمده است که از میان یو پی اس های بدون ترانس و یو پی اس های دارای ترانس کدام یک گزینه بهتری می باشند؟
برای مقایسه طراحی یو پی اس بدون ترانسفورماتور و باترانسفورماتور پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این مقاله از سری مقالات هژیر صنعت با ما همراه باشید.
یو پی اس های بدون ترانسفورماتور قادر به جدا کردن خطاهای داخلی مانند یک ترانسفورماتور نیستند.
اگرچه این مشکل با افزودن یک ترانسفورماتور جداسازی قابل حل است، اما ممکن است خسارات و خرابی هایی را به همراه داشته باشند.
با طراحی یو پی اس های بدون ترانس قابلیت اطمینان پیوند Dc نیز افزایش پیدا خواهد کرد. یو پی اس های مبتنی بر ترانس از قابلیت اطمینان و استحکام بالاتری برخوردار می باشند.
به طور کلی یو پی اس مبتنی بر ترانسفورماتور با ساده کردن کنترل جریان خطا، به ویژه برای مراکز داده با قدرت بالا و سایر برنامه های حیاتی، بالاترین میزان دسترسی را فراهم می کند.
البته این روزها یو پی اس های بدون ترانس نیز تا حد معقولی قابل دسترس می باشند. بنابراین یو پی اس بدون ترانسفورماتور برای مشاغل کوچک یا متوسط که در دسترس بودن مهمترین نگرانی نیست، دوام بیشتری دارد.
درباره عمر و ماندگاری باتری های یو پی اس باید بگوییم که این مسئله به موج دار شدن AC باتری یو پی اس بستگی دارد و متصل است.
به دلیل ولتاژ بالا در یو پی اس بدون ترانس به طور کلی، یک مبدل اضافی نیز در طراحی بدون ترانسفورماتور اضافه شده است که کنترل دقیق باتری ها و یک مدار DC تمیز و بدون امواج را فراهم می کند.
بنابراین می توان گفت که عمر باتری یو پی اس بدون ترانس از یک ترانسفورماتور بیشتر است و می تواند به 12 سال برسد.
یکی دیگر از مواردی که در مقایسه طراحی یو پی اس بدون ترانسفورماتور و باترانسفورماتور باید به آن توجه داشته باشید هزینه آن ها می باشد.
درباره هزینه این دو نوع یو پی اس باید بگوییم که، باید هزینه عملیاتی هر دو آن ها را مورد بررسی قرار دهید. به دلیل عدم نصب ترانس در داخل یو پی اس بدون ترانسفورماتور قیمت آن ها نسبت به یو پی اس مبتنی بر ترانس کمتر می باشد.
یو پی اس بدون ترانسفورماتور همچنین دارای ابعاد کوچکتری نسبت به یو پی اس مبتنی بر ترانسفورماتور است که باعث کاهش نیاز به فضای اضافی در مرکز داده می شود.
هزینه های عملیاتی که باید در بررسی یو پی اس به آن توجه داشته باشید شامل موارد زیر می باشد.
بنابراین با توجه به مواردی که در مطالب بالا درباره مقایسه طراحی یو پی اس بدون ترانسفورماتور و باترانسفورماتور به آن ها اشاره کرده ایم باید بگوییم که، هر دو طرح یو پی اس مبتنی بر ترانسفورماتور و ترانسفورماتور ویژگی های اساسی را ارائه می دهند و ویژگی های اصلی آنها را حفظ می کنند.
این روزها یو پی اس بدون ترانس نسبت به یو پی اس های دارای ترانس جایگاه بهتری دارند زیرا که بااکثریت الزامات طراحی مربوط به یو پی اس های امروزی هماهنگی دارند.
مشاوران و کارشناسان فروش ما از طریق سایت hajirsanat.com پاسخگوی سوالات، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان می باشند.
[accordion title=””][accordion-item title=”از کدام ترانس در یو پی اس استفاده می شود؟”]دلایل مختلفی برای استفاده از ترانس جدا وجود دارد. منبع تغذیه ممکن است روی سیستم اتصال زمین با مقاومت بالا باشد و بارها به زمین جامد نیاز دارند. ممکن است خروجی یو پی اس در ولتاژ متفاوتی نسبت به بارها باشد.[/accordion-item][accordion-item title=”تفاوت بین ترانس و اینورتر چیست؟”]ترانسفورماتورها جریان متناوب (AC) را از یک سطح ولتاژ به دیگری افزایش یا کاهش می دهند. اینورترها برق جریان مستقیم (DC) را به عنوان ورودی خود تولید می کنند و برق AC را به عنوان خروجی تولید می کنند.[/accordion-item][accordion-item title=”جداسازی گالوانیک یو پی اس چیست؟”]ایزولاسیون گالوانیک منابع ورودی و خروجی دستگاه را از هم جدا می کند تا انرژی بیشتر از طریق اتصالات الکتریکی از طریق یک میدان جریان یابد. انتقال برق بین دو مدار را که نباید متصل شوند امکان پذیر می کند.
[/accordion-item][/accordion]
هژیر صنعت تولید کننده انواع یو پی اس و استابلایزر صنعتی و خانگی در ایران
خط تولید محصولات هژیر صنعت در شهرک صنعتی عباس آباد تهران در کارخانه ای به وسعت 7 هزار متر مربع راه اندازی شده که 3000 متر مربع از آن محدوده به ساخت سالن های تولید، کنترل کیفیت، اداری و انباراختصاص یافته است .
یو پی اس بدونترانس بهتره یا یو پی اس دارای ترانس؟
در پاسخ به همدانی
هر دو خوب هستند و کاربرد متفاوت دارند و یو پی اس ترانس دار برای صنعت بیشتر مورد استفاده می باشد