نکات سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه

نکات سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه

خیلی از شما دوستان عزیز هستید که دوست دارید کارهای شخصیتان را خودتان انجام دهید و برای نصب وسایل برقی احساس می کنید که نیاز به کمک گرفتن از متخصص ندارید. برخی تصور می کنید که نصب دستگاه استابلایزر یا یو پی اس در خانه هم کار چندان سخت و دشواری نیست و خودتان می خواهید این کار را انجام دهید اما آیا درباره نکات سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه اطلاعات کافی دارید؟

می دانید که برای نصب این مدل دستگاه ها باید چه کارهایی را انجام دهید و چه کارهایی را نباید انجام دهید؟ پیشنهاد می کنیم که تا انتهای این مقاله با هژیر صنعت همراه باشید تا از باید و نباید های نصب و سیسم کشی استابلایزر در خانه بیشتر بدانید.

استابلایزر خانگی چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم اشاره ای به نکات سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه داشته باشیم، لازم دانسته ایم کمی درباره اینکه اصلا استابلایزر خانگی چیست؟ صحبت کنیم.

در واقغ باید بگوییم که تثبیت کننده ولتاژ که به آن استابلایزر هم گفته می شود یک دستگاه الکتریکی می باشد که برای ارائه دادن ولتاژ ثابت به یک بار در پایانه خارجی مورد استفاده می باشد.

این دستگاه می تواند از تجهیزات برقی که شما در منزل از آن ها استفاده می کنید در برابر نوسانات برق و نوسانات ولتاژ محافظت کند.

بنابراین این مسئله از اهمیت زیادی برخوردار می باشد که چطور باید آن را در خانه نصب کنید که مشکل ساز نباشد.

خرید استابلایزر خانگی
استابلایزر خانگی

روش سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه

حال که دانستید استابلایزر خانگی چیست و کارش چیست می خواهیم به شما بگوییم که چطور می توانید سیم کشی این دستگاه را در خانه انجام دهید.

همانطور که قبل تر هم اشاره کرده ایم عملکرد این دستگاه تعادل ولتاژ منبع تغذیه می باشد که دارای نوسان زیادی است و به تجهیزات برقی در محدوده مقدار تعیین شده نیازی ندارد.

در صورتیکه مدارهای مختلف با تجهیزات برقی این امکان رادارند که تحت ولتاژ های عادی کار کنند.

بنابراین استفاده از تعداد زیادی و سایل برقی و به نسبت آن ها افزایش تعداد دستگاه های استابلایزر هم یک امر کاملا عادی می باشد.

شما معمولا از این دستگاه برای تلویزیون، یخچال و فریزی، تهویه هوا و…. استفاده می کنید تا بتوانید از آن برای جبران ولتاژ استفاده کنید.

نصب استابلایزر در خانه

اما برای اینکه بتوانید دستگاه تثبیت کننده ولتاژ را به درستی در خانه نصب کنید و مشکلی به وجود نیاید می بایست کارهای زیر را مرحله به مرحله و با دقت انجام دهید.

  • برای نصب این دستگاه در خانه نیاز به ایمنی بسیار بالایی می باشد یعنی قبل از هر اقدامی باید حتما سیم کشی خانه، آمپر، سوئیچ، چراغ نشانگر، دستگیره و تعادل ولتاژ را مورد بررسی قرار دهید
  • کار بعدی که باید انجام دهید متصل کردن ترمینال ورودی ولتاژ به بُرد سوئیچ می باشد که برای آن نیاز به یک فیوز مناسب دارید که باید آن را روی بُرد سوئیچ نصب کنید تا ایمنی کار حفظ شود.
  • برای نصب استابلایزر در خانه باید منبع تغذیه تجهیزات مصرغی برق را به ترمینال خروجی متصل کنید
  • اقدام بعدی روشن کردن سوئیچ استابلایزر می باشد تا از کار کردن چراغ نشانگر اطمینان بدست آورید. دقت داشته باشید که منترل کنید مقدار ولتا متری مه مشخص کرده ای نرمال است یا نه؟!
  • برای مصرف کاهش برق چنانچه تجهیزات برقی مدت زمان طولانی روشن بوده اند آنها را خاموش کنید. این کار باعث می شود که عمر استابلایزر نیز افزایش پیدا کند.
  • برای نصب این دستگاه در خانه صرف نظر از این موضوع که متعادل کننده ولتاژ تک فاز است یا سه فاز، ابتدا باید سوئیچ برق بعد از اتصال همه سیم ها خاموش شود.
  • پس از تایید ولتاژ خروجی نرمال، سوئیچ توان بار را روشن کنید.
استابلایزر خانگی
سیم کشی استابلایزر خانگی

نکات مربوط به سیم کشی و نصب‌ استابلایزر در خانه

تا به اینجای کار دانستیم که استابلایزر خانگی چیست؟ کارهای مربوط به سیم کشی آن را نیز متوجه شدید،  حال می خواهیم به سراغ بحث اصلی امروز یعنی نکات سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه رفته و بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم.

در مطالب بالا اشاره کردیم که برای سیم کشی و نصب استابلایزر باید چه کارهایی را انجام دهید.

اما مهم ترین نکاتی که باید در نصب و سیم کشی استابلایزر در خانه بدانید به شرح زیر می باشند.

  1. حتما از افراد متخصص برای سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه استفاده کنید
  2. استابلایزرها بالای 5000 ولت آمپر حتما باید توسط افراد متخصص و مجرب در محل های مورد نظر همچون خانه نصب شوند
  3. برای بالا بردن ایمنی در نصب استابلایزر خانگی بهترین کار این است که دستگاه تثبیت کننده ولتاژ را پای کنتور یا فیوز مینیاتوری ورودی برق منزل خود وصل کنید
  4. مکانی که می خواهید استابلایزر را در آنجا نصب کنید باید به گونه ای انتخاب کنید که از تابش مستقیم نور آفتاب، مایعات و مواد شیمیایی دور باشد.
  5. نکته مهم بعدی درباره سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه این است که دمای محیط انتخابی نه باید بسیار بالا  یا بسیار پایین باشد.
  6. دقت داشته باشید که باید حتما جریان هوا وجود داشته باشد.
  7. محل نثب و سیم کشی استابلایزر باید جایی باشد که از ورود گرد و غبار به دستگاه خودداری شود.
  8. دستگاه را به صورت افقی نصب کنید و از قرار دادن هرگونه وسیله بر روی دستگاه خودداری کنید.
  9. آخرین نکته اینکه، به هیچ عنوان نباید به دستگاه ضربه فیزیکی وارد شود و باید به خوبی از آن محافظت کنید تا ضربه نبیند
نصب استابلایزر در خانه
در نهایت اینکه

نمام نکات و مواردی که در مطالب بالا در راستای نکات سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه به آن ها اشاره کرده ایم کمک خواهند کرد تا استابلایزر شما طول عمر بیشتری داشته باشد.

بنابراین توجه داشته باشید که در زمان نصب این دستگاه در خانه نکات شرح داده شده را بخوبی مد نظر داشته باشید تا بتوانید سال های بیشتری از این دستگاه برای محافظت تجهیزات برقی منزل خود در برابر نوسانات برق و نوسانات ولتاژ استفاده کنید.

مشاوران و کارشناسان فروش ما نیز از طریق سایت اطلاعات بیشتری را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار خواهند داد.

سوالات مربوط به نکات سیم کشی و نصب استابلایزر در خانه

[accordion title=””][accordion-item title=”آیا می توان دستگاه تثبیت کننده ولتاژ را به یو پی اس وصل کرد؟”]هرگز استابلایزر را به خروجی یو پی اس وصل نکنید. یو پی اس را می توان به خروجی تثبیت کننده متصل کرد، اما تثبیت کننده باید دارای VA بسیار بالاتر از UPS باشد. به جای ترکیبی از تثبیت کننده + یو پی اس، یو پی اس های اینتراکتیو لاین وجود دارد که تثبیت کننده داخلی دارد و از 140 ولت تا 270 ولت کار می کند.
[/accordion-item][accordion-item title=” آیا می توانیم از تثبیت کننده برای کل خانه استفاده کنیم؟”]بله، شما گزینه هایی برای خرید یک تثبیت کننده ولتاژ برای خط اصلی دارید، اما ممکن است نیازی به آن نباشد، زیرا امروزه اکثر دستگاه های الکترونیکی مصونیت دارند تا ولتاژهای نوسانی را مدیریت کنند.

[/accordion-item][accordion-item title=”تفاوت بین تنظیم کننده ولتاژ و تثبیت کننده چیست؟”]رگولاتور ولتاژ D.C ورودی را زمانی تنظیم می کند که از ولتاژ نامی بالاتر باشد. تثبیت کننده ولتاژ AC ورودی را هنگامی که بیشتر یا کمتر از ولتاژ نامی باشد، تثبیت می کند.[/accordion-item][/accordion]

هژیر صنعت تولید کننده انواع یو پی اس و استابلایزر صنعتی و خانگی در ایران

خط تولید محصولات هژیر صنعت در شهرک صنعتی عباس آباد تهران در کارخانه ای به وسعت 7 هزار متر مربع راه اندازی شده که 3000 متر مربع  از آن محدوده به ساخت سالن های تولید، کنترل کیفیت، اداری و انباراختصاص یافته است .

برچسب ها:
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.